čtvrtek 17. října 2013

Aktuálně na Resslovce aneb od studenta pro studenta!

Naše milovaná střední škola je nejen místem vzdělávání, ale také místem, kde se dějí nejrůznější kuriozity a kde se skládají zajímavé příběhy. Škola jako samotná je místem, kde trávíme spoustu času, a tak je pro nás její prostředí zásadním podnětem, díky kterému se tady cítíme dobře. Tudíž si myslím, že aktuality ze světa školy se týkají každého z nás, a proto vám tedy přináším článek, ve kterém se dočtete mnoho zajímavých informací ze školního prostředí!

· V našem školním bufetu už od začátku září trvá akce párek a Pepsi za 23 korun. Někteří studenti tedy asi dali stop všem dietám, takovému pokušení se přece nedá odolat!

· Pokud jste si všimli, na naší škole se už měsíc na všech záchodech vyskytuje toaletní papír. Buď se škola rozhodla učinit zásadní krok v nákupu potřebných věcí, nebo student, jenž toaletní papír skladoval ve sklepě svého domova, odešel.

· Minulý školní rok na naší škole řádila parta, která neustále zhasínala světla v prostorách šatny, tudíž někteří studenti neúmyslně prožili čelní náraz přímo s dveřmi v šatně nebo si prostě museli hledat věci ve skříňce potmě. V měsíci září se však situace uklidnila a žáci se nemusí tmy bát. Vrátí se k nám nebezpečí ještě?

· Facebook, který na naší škole na konci školního roku fungoval, je opět zablokovaný a místo něj se na nás opět usmívá vzkaz: „Tyto stránky jsou svým obsahem neslučitelné se studiem na této škole, a proto byly zablokovány ! Přeji příjemný den :-) Váš milovaný správce Karel.“ Studenti si tedy musí doma více nabíjet své telefony. J

· Pokud jste si všimli, do naší školy přišla nová fronta mladých „pytláků“ s kalhotami, u kterých máte strach, že každou chvílí spadnou. Jsem zvědavá, kolik z nich do roka změní styl a bude nosit třeba oblek. :-)
Kristina Lekešová, 3.F

7 komentářů:

  1. Jo toaletní papír všude haha :D Vždyt dnes tam např. nebyl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně je ho víc než minulý rok!

      Vymazat
    2. Jo možná ho je tam víc, oproti tomu když jsem byla v prváku :D ale určitě ne oproti minulému roku :DDD

      Vymazat
  2. Moc ti děkuji, za dnešní injekci humoru. Perla za perlou.

    S toaleťákem kecáš, bo dnes nebyl (možná sis ho tam na chvíli dodala jako správný investigativní reportér), .... a stejně se tou reportáží blížiš k bavení se o h0vně.

    Odvaha však záviděnihodná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smysl toho článku byl pobavit, nemělo to mít žádný hlubší význam, většina bulvárů tomuhle článku podobných je totiž taky "o hovně" :)

      Vymazat
  3. To by mě tedy zajímalo, kdo ty světla stále zhasínal? Kelly?! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lepší by bylo, kdyby jste své reportážní choutky zkoušeli doma :D ale tohle? to je fakt k smíchu a ne, že by byl vtipný článek, ale spíš trapný :D Nechápu jak se pod tohle muže někdo podepsat :D

    OdpovědětVymazat