čtvrtek 19. září 2013

Hudební degustace

S příchodem podzimu nadchází i doba deště, spadaného listí a temné oblohy. U většiny lidí vyvolává toto roční období melancholii, někdy dokonce depresi. Pokud se chcete včas vyvarovat takovýchto duševních stavů, měli byste svůj všední den plný školních povinností obohatit něčím výjimečným. Alternativ pro zpestření volného času je spousta, ale ne vždy si je člověk může jak časově, tak finančně dovolit.

Nicméně, občas je zapotřebí "vyhodit si z kopýtka". Proto jsem tedy pro vás připravila zábavu v podobě hudby.


Parov Stelar
První z nabízených možností je koncert kapely Parov Stelar. Kapela se proslavila především díky originálnímu kombinování electro a swing žánru. Jejich tvorba je protkána mnoha tanečními tóny. Poslední album jim vyšlo letos a nese název "The Invisible Girl". Jestliže jsem vás dostatečně přesvědčila, navštivte 14. října pražskou Incheba Arenu a nechte se unášet melodiemi. Lístky na akci zakoupíte zde.



Funeral For A Friend







Příznivci tvrdší muziky by mohli naopak ocenit kytarové rify kapely přezdívané Funeral For A Friend, která do Prahy již párkrát zavítala. Tento rockový nářez se odehraje ve strahovském undergroundovém
klubu 007 a to 14.října, tedy ve stejný den, jako vystoupení Parov Stelar. Lístek stojí pouhých 288 Kč.







Crystal Fighters




Další ze zajímavých připravovaných akcí jest koncert britsko-španělské indie-electro skupiny nazývané Crystal Fighters. Moderní, chytlavé, mladistvé, svěží. Poslechnout si je můžete 14. listopadu v nevšedních prostorách Meetfactory. Lístek činí 440 Kč.












Ať už se rozhodnete jakkoliv, přeji vám příjemně strávený čas a co nejméně stresu.

Mikaela Rotaru










1 komentář: