čtvrtek 25. dubna 2013

Co nás čeká během května v kinech?

Trochu jsem zapátrala a našla pár skvělých novinek, které míří v květnu do našich kin.

Jednou z nich je dlouho očekávaný Iron Man 3, který bude 2.5. v kinech.

Iron Man 2 byl pro mnoho comicsových fandů velké zklamání a nebýt charismatického Roberta Downeyho Jr., byl by to docela průšvih. Možná i proto se u Marvelů rozhodli dát třetí díl Shaneu Blackovi, člověku, který napsal filmy jako Poslední skaut nebo Smrtonosná zbraň. Black slibuje, že třetí Iron Man bude do značné míry technothriller. Tony Stark se tu bude muset porvat s teroristou Mandarinem a hlavně podle všeho s nanovirem jménem Extremis, díky němuž se z něj stane víceméně kyborg a jedna z nejmocnějších bytostí na světě..


Další známou novinkou je ScaryMovie 5. V kinech také od 2.5.

 Konkrétně tento díl paroduje filmy Mama, Evil Dead a ParanormalActivity.
Ovšem poslední minulé díly této série už ztratily docela lesk. Uvidíme, jak na tom bude tento díl.


Co se týče známých osobností, hrájí zde: Ashley Tisdale, Simon Rex, Mike Tyson, Snoop Dogg, Charlie Sheen, LindsayLohan a spousta dalších.
Odkaz na trailer:http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=RMDZ8M47j0I&feature=endscreen



Nakonec tu mám Rychle a zběsile 6. V kinech od 23.5.

Série Rychle a zběsile vrátila do hry Vina Diesela i Paula Walkera a udělala konečně pořádnou akční hvězdu z Dwayna Johnsona. Ke staré partě se opět připojí Michelle Rodriguez a nově drsňačka Gina Carano a v rolích padouchů Luke Evans a řezník z The Raid Joe Taslim. Co se bude dít, nikdo z tvůrců prozradit nechce, ale podle všeho by si to tentokrát stará parta měla rozdat s konkurenční bandou zlodějů v Londýně. Dost se evidentně bude řešit i návrat Letty nebo další střet s agentem Hobbsem a jeho novým týmem.



                                                                                                               Andre Lomozová



Žádné komentáře:

Okomentovat