středa 6. března 2013

Nejnebezpečnější místa o Velikonocích


Protože se již pomalu blíží čas Velikonoc a v naší škole silně převažuje ženské pohlaví, rozhodl jsem se, že jim pomohu(doufám) vyhnout se velikonočnímu nářezu, případaně aby dostaly nářez co nejmenší.

Jako nejrizikovější místa jsem vytipoval tyto lokality:

1.       Mimoměstské oblasti – pokud můžete, zajedtě si o Velikonocích do nějakého města. Se zvyšující se městskou aglomerací se snižuje šance, že vás někdo nařeže, neboť ve městech jsou tradice dodržovány pouze symbolicky.

2.       Oblasti poblíž rybníků – pokud jste na světě už nějakou dobu a víte, jak vypadá pomlázka, asi i víte, z čeho je vyrobena a kde to, z čeho je vyrobena, roste. Když se těmto oblastem vyhnete, rozhodně neprohloupíte. Je zde velmi mnoho nedočkavých mužů, kteří čekají na svou obět.

3.       Domovy důchodců -  sice může trvat, než se nějaký ten děda (ať už váš nebo cizí)k vám dostane, ale když ano, tak vás jistě nářez nemine, dědečkové totiž tvrdě dodržují tradice.

4.       Hospody a diskotéky – ty jsou extra nebezpečné, v nich se můžete nakonec střískat i sami.

5.       Hromadné akce – narazíte na ně hlavně ve městech, které máte tak rádi, a bohužel tam bývá mnoho akčních lidí.

6.       Místa, kde se dá koupit pomlázka – samozřejmě se dá očekávat, že když si něco koupíte, bude si to jistě chtít (jako správný chlap) otestovat. A to se nedá na ničem jiném, nežli na nejbližších dámských pozadích.

7.       Na zastávkách zastávky jsou jako past, vy (ženy) musíte čekat, kdežto muži čekají (až překvapivě  trpělivě), aby mohli ženy ztřískat svými proutky.

Tak vám ,ženy, přeji hodně štěstí, mrštnosti a dostatek zadkopolštářů.

V.K.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat