čtvrtek 6. prosince 2012

Den otevřených dveří na naší škole


Dne 28.11. se na naší škole uskutečnil den otevřených dveří . Tak jsme se za Mediální a jazykovou kulturu vydaly do terénu po celé škole a zjišťovaly jsme od budoucích prváků jejich pocity a představy o škole. Především o té naší.

Do školy se přišla podívat spousta studentů i rodičů, kteří  byli dobře naladěni a s úsměvem procházeli místnosti  naší školy.  Když jsme zastavily pár studentů, ptaly jsme se jich na různé otázky. Někteří se s námi dali i do řeči a ptali se, jak jsme my studenti na této škole spokojeni.

Pro návštěvníky byl připraven velmi  nabitý program.  Žáci si mohli projít všechny učebny, kde byli připraveni profesoři a studenti s různými materiály. Zde si žáci na vlastní kůži mohli vyzkoušet například  příklady z matematiky, popovídat si s profesory cizím jazykem apod. a samozřejmě zhlédnout všechny výukové pomůcky, které se na této škole objevují.

Po takovém programu jistě spoustě návštěvníků vyhládlo. I na tento problém jsme byli plně připraveni a pro všechny přicházející bylo v učebnách připraveno občerstvení v podobě černého čaje, výborných palačinek, muffinů a  dalších pochutin.

Po hojné účasti uchazečů na dni otevřených dveří, kteří se s úsměvem procházeli po chodbách školy, jsme usoudily, že se můžeme těšit na spoustu nových studentů.

Jedna z otázek pro budoucí prváky:


  • Odkud jsi se dozvěděl o této škole?


Dušková, Mrázková

Žádné komentáře:

Okomentovat