čtvrtek 18. října 2012

Je na škole vážně bezpečno?

Podle nejnovějších zpráv se k nám doneslo, že se na naší škole vyskytují studenti, kteří se zdají být na první pohled úplně obyčejní. Opak je však pravdou. Ačkoli se snaží být velice nenápadní, my jsme na jejich tajemství přišli.  Jsou to studenti s podezřením na  mimozemský původ. Jistě jste se už na naší škole s někým takovým setkali, i když to někdy na první pohled nemuselo být patrné. Proto jsme kvůli vám pátrali, nebylo to opravdu nic lehkého, ale několik takových „kousků“ jsme objevili. Zároveň vás chceme ale upozornit na to, že styk s těmito studenty je velice nebezpečný. Zatím nemáme žádné zprávy o tom, jaký je jejich pravý důvod návštěvy, zda mají nějaké temné úmysly nebo se snaží jen prozkoumat náš svět. Největší obavou je však to, že nevíme, čím se vlastně živí… Doporučujeme chodit tedy nejméně ve dvojicích a přejeme hodně štěstí při setkání s těmito mimozemskými druhy.
Tento „kousek“ se vyznačuje svou nadprůměrnou
 hyperaktivitou.  Ano, na první pohled se zdá velice
 hodný a klidný, ale je to opravdu ďábelské stvoření.









Naopak tento „mimozemšťan“ se snaží být velice nenápadný a tichý. Jak je vidět, i na fotce chtěl být úplně zahalený. Zapomněl ale na něco, co ho prozradilo. Na své svítivě červené oči.
 
O těchto dvou druzích zatím nemáme mnoho informací. Jen to, že se snaží zaútočit líbezným úsměvem či pronikavým pohledem.

Nakonec tu máme od pohledu jasného parazita, který se svůj mimozemský původ nesnaží ani trochu skrývat.

                                                                                                               Andrea Lomozová

1 komentář: